STOCKHOLMSANGEL

Fashion Beauty Inspiration Lifestyle

Tjugonionde Januari 2013

Kategori: Kikki´s Life

Godmorgon! Inatt kunde jag inte sova fram till kl 04 och vaknade med lite dåligt humör och kände mig förskyld därför tänker jag stanna hemma idag och ta det lugnt. Jag unnade mig god frukost för att vända blad! Nu ska jag göra ordning hemma och ska reda ut jobb som väntar på mig! Ha en bra dag! 

 

 

Circus Candygirls

Kategori: Photoshoots

För en vecka sedan har jag gjort en jätterolig och färgglad plåtning! Vi hade så himlakul! Bästa plåtningen på länge! Stort tack till Frida, Elin och Josefine.
                                            Foto & Styling: Frida Rönnholm Börjeson
                                            Makeup & Hair: Elin Haake
                                            Modeller: Kristina Yu & Josefine Persson    
               
 
              
                
              
 
 

Bröllopsmässa i Grand Hotel

Kategori: Kikki´s Life

Bröllopsmässan grundades år 2001 och det är redan 13:e år som den äger rum i Grand Hotel enligt tradition.. Igår var jag och min vän i Grand Hotel för att se på Sveriges vackraste mässan. Mässan var jättebra! Det bjöds på lyx, glamour och total inspiration! Allt var så fint och inspirerande! Jag fick ta reda på massor med information om bröllop och vi såg ett fantastiskt Wedding Fashion Show. Jag blev så inpirerad av alla fina bröllopsklänningar, tårtor, choklad-vattenfall och blommor så klart!  Allt såg ut bara som från en saga! Förresten jag tycker att det är en jättebra grej att gå dit tillsammans med sin pojkvän för att då blir man så inspirerad och motiverad att gifta sig så fort som möjligt! Haha! ;)Wearing my new Guess Heels. DKNY Bag. Micheael Kors watch. Tommy Hilfiger shirt.

Den fantastiskt vackra Spegelsalen.

     
      

Choklad-vattenfall!!! Smakar så gått att jag kan inte ens beskriva det! Ni som missade mässan har förlorat den chansen att få smaka världens godaste varm rinnande choklad! OMG! När jag vaknade imorse så kändes det  som att det luktar choklad överallt eftersom jag kommer ihåg det så tydlig och ville äta bara det!!

      

Några favorita klänningar:

De två klänningarna som är nedanför är mina absoluta favoriter!

Vilken tycker ni mest om?

Mitt i showen blev vi underhållna av dansarna från Let´s Dance! 

Leker bruden! 

 

 

Top Model Sverige 2013

Kategori: Kikki´s Life

Åh neeej jag har missat Top Model Sverige idag:( Men jag kollade på den första avsnitet och den var väldigt spännande och känns mer proffessionell än den från förra året. Det var en kul grej för att jag har redan fått en favorit tjej. Det är Shams (bilden nedanför)
(Förresten jag förstår inte värför redigerar de bort hennes fin födelsemärket under ögonbrynen? Tycker att den ser så spesiellt och sexigt ut som hos Angelina Jolie fast under brynen.) 
 
Och det sjukaste var att jag trodde att hon åkte ut presis i början så jag ba "what" liksom men sen när jag såg Caroline Winberg komma med limon så fattade jag hela grejen! Asså jag märkte att jag har en bra syn jag valde direkt hon som var bäst! Men första intryck kan vara fel, så vi får se sen, karakteren spelar så klart en viktigt roll också, dvs utseendet är inte allt man måste vara en god människa liksom.
Sen gillade jag en till tjej Josefin T (bilden nedanför) som har så himla spesiellt utseende! Otroligt vacker. Hon liknar lite Lily Cole tycker jag, just ansikts formen.
                Det här kommer bli spännande känner jag! Har ni någon favorit i Top Model 2013?
             

 
 
 

Mysdag

Kategori: Kikki´s Life

Som jag har sagt redan så var det "mysdag" idag i skolan. Jag önskar verkligen att vi skulle ha en sån dag varje dag! Det var så mysigt i min pijamas och tåflor! Förresten jag fick min studentmössa idag!!! Är så taggad nu till studenten! Det är bara fyra månader kvar!!! Woho! =D

Några bilder från idag och en bild på Blackebergs studenter från förra året!

Kan inte vänta på den dagen!

 

 

 

 

 

 

Cirkus

Kategori: Photoshoots

Igår har vi gjort en så himla rolig plåtning! Vi hade på oss väldigt färglada otfits och fick leka med popcorn! Hittade en corn i mitt hår sen när jag kom hem! haha! Det var  en riktigt bra plåtning på länge! Fotografen Frida Borjeson är så himla positiv person med en unik fotostil! Ni kan kolla hennes vebsida här eller följa hennes grupp på facebook här 

Makeup artist är Elin Haake

Glada modeller!

 

Tjugoandra Januari

Kategori: Kikki´s Life

Idag var det en vanligt skoldag förutom att jag var så trött att jag ville svimma eftersom jag sov inte nästan hela natten och det var som en tortyr för mig att gå upp kl 06. Så jag årkade inte ens sminka mig och slängde bara en mysig tröja på mig utan att tänka på hur kommer jag att se ut! Håret var fortfarande lockigt från gårdagens plåtning så jag bara borstade den och den la perfekt som tur! Ja, förresten ska lägga upp bilder från igår snart!!!

PS. Apropå myströjan! Imorgon är det mysdag i skolan! Yeeey! Vad mysigt det kommer bli att få vara i min pijamas hela dag!

Lite bilder från idag.

Det ända som gjorde mig glad i skolan är mitt betyg som jag har fått idag på samhälle! Komigen! Värför skriva minus!? Vill sudda bort den eller ändra till plus! haha!

 

 

Sunny Day

Kategori: Kikki´s Life

Gomorgon! Vilken härligt dag! Sov så länge jag kunde och vaknade av solsken! Det är det bästa jag vet att vakna själv utan ringklocka. Nu åt jag jag min frukost och ska fixa mig sedan ska jag gå till stan. Ha en bra dag allihopa!

Till frukost åt jag mammas goda äppelpaj med yogurt och valnötter i. Lite choklad och kakor! 

Night

Kategori: Kikki´s Life

Loggade in bara snabbis för att säga godnatt till er mina läsare! Imorgon blir det fika med min bästis och sedan bio! Nu måste jag lägga mig.. Jag är sån som brukar lägga sig väldigt väldigt sent och ibland så går det inte sömna fram till kl 04 och så där:// men det är ingen bra, måste ställa om min biologiska klockan och börja vakna och lägga mig vid samma tid hela tiden så att det blir till en vana! För se om jag lyckas nån gång! Natti natti!

Bjuder på en ganska rosa collage av några favorita bilder från instagram:

Natural

Kategori: Kikki´s Life

Nu har det gått ungefär två månader sedan jag har färgat mitt hår och jag har fått kanske 5 cm utväxt! Haha asså jag kanske låter väldigt konstigt nu som vill få utväxt men det som jag sträver till nu är att jag vill få mitt naturliga hårfärg och bra att det är populärt just nu med ombré så att jag får inte skämmas av mitt utväxt tills hela längden växer ut! Så länge jag kommer ihåg mig så tyckte jag inte om mitt naturliga hårfärgen som jag tyckte var inte brun och inte heller blond, jag ville få mer färg liksom! Men jag alltid gillade Annas Selezneva (Russian supermodel) naturliga hårfärg som är exat den som jag själv har! Men jag alltid tyckte att just mig passar det mer ljusare färg men nu har jag insett att jag faktiskt passar i min naturliga hårfärg! Jag borde göra det för att det är ju inte grön eller blå haha det är liksom natural color! Och naturligt är vakert!! 
 

Stockholmsangel On Instagram

Kategori: Instagram

Senaste nytt på instagram. Tröjan är Från Top Shop och glasögon är från H&M





 
 
 
 

Ett Bra År

Kategori: Kikki´s Life

Gud vad tiden rinner! Iblannd känns det som att t.ex någon händelse vara bara igår men igentligen så har det gått redan ett år!! 2012 var ett grym år för mig! Jag har gjort så många roliga saker och fått lika många oförglömliga moments som kommer vara i mitt minne lång tid framöver!  Nu är det 2013 här och jag vill ta så mycket som möjligt av den! "Life is what you make it" Tänk på att vi har 365 oskrivna blad! Så skriv en bra bok! Jag hoppas att 2013 kommer vara lika bra som 2012 och även bättre!  Önskar er detsamma!!!
Ett sammanfattning av 2012:

Jag firade två Nyår! I januari reste vi till Kina för att fira det kinesiska Nyår! Det var ett stor upplevelse att få vara i Kina under den störska högtiden! 
Handlade såklart massa små söta grejer!
Och min mobil såg ut så här! Var så inspirerad av den kawaii stilen!
Min älskling har gjort den bästa Alla Hjärtans Dag för mig! Kommer aldrig att glömma den fina dag! Har också fått ett fint överaskning!
Har gått en visning för Grazette os Sweden.  
Och sedan åkte till Vesterås för att plåtas till deras katalog!
Ett till litet jobb som jag har gjort! Hjälpte Marita att ställa upp som modell på hennes undervisnings kurs i Grand Hotel.
Har  gjort en fotosession med 50-tals tema.
Jag hade det jättekul på fotosession med Joe-Yves Asmar och hans team och träffade Naim Josefi som var min stylist! Ni säkert känner till honom! Han vann från Project Runway Sverige! 
Därefter var jag utvald på castingen för ett stort show för Wella på Berns Salongen med mer än 500 gäster i publiken! Det här var så sjukt kul! Jag fick börja showen som vanligt att gå ut först! Det finns ett video på youtube om ni vill se hur har dett gått. Länk till videon
Två favorita vår outfits.
Vi gjorde det som vi trodde inte var möjligt! Det är DANCE CAMP!!!!!  Det var så kul att vara dans lärare till våra underbara och verkligen super duktiga små elever!!! 
Hade den bästa sommaen i Ryssland med mina kära vänner!

 
 
 

 



Nytt Hår

Kategori: Kikki´s Life

Lite ovant med så kort hår! Jag tror att i hela mitt liv hade jag aldrig så kort hår som nu! Det var ett spontan beslut! Igår gick jag till frisören och klippte bort mer än 20 cm! För flesta är det kanske svårt att förstå värför jag bryr mig så mycket om mitt hår! Det är ju bara hår som växer! Men eftersom att jag hade långt hår under hela mitt liv och om man då klipper rakt av 20 cm då känns det verkligen som att man har blivit av med en del av mig!

Friends Arena

Kategori: Kikki´s Life

Har varit och kollat på Friends Arena invigningen! Häftigt ljud och belysningen men lite missnöjd med själva programmet och TRAFIKEN! det tog en timme för oss att stå i bilkön för att komma dit.