STOCKHOLMSANGEL

Fashion Beauty Inspiration Lifestyle

28e augusti 2011

Kategori: Kikki´s Life

Har träffat min bästis idag! Vi satt på östermalms biblioteket och verkligen försökte plugga engelska men det gick inte så bra för oss! Vi gjort en del av det vi har planerat och sen gick vi ut och shopade istället! :p Köpte en fin klänning med öppen rygg... Ska visa sen ;)
Lilla jag idag.

Beroende av sol

Kategori: Kikki´s Life

Undrar om man kan ha en sån sjukdom när man hela tiden känner brist på sol!? Jag blir så stressad varje gång jag tänker på att vintern närmar sig...
Deppig bild på mig :p

21 augusti 2011

Kategori: Kikki´s Life

Hallå där! Vilken dag! Sommaren har besökt oss igen! Och hoppas inte sista gång! Men iaf jag och min kille tog den chansen och var ute och åkte till fina stockholmsställen! Har besökt även kyrka idag! Det var så fin dag! Hoppas att ni hade det kul också! Nu ska jag sova snart! Måste sova bra eftersom imorgon blir mycket att göra! Först skolan, sen måste träffas min pojkvän för att han ska hjälpa mig med en sak och sedan är det början på min dans kurs igen! Nu kör jag brons nivå hos Tony Irving Dance Academy.

Nasty Gal

Kategori: Kikki´s Life

Åh vad jag dör för den nya kollektionen hos http://www.shopnastygal.com, Vill ha varenda plagg! Och deras modeller är så snygga! Jag vet är jag kär i mer!? Hon!? Eller kavajen!?? :o
Nu får jag nöja med att ha kavajen här på min blogg! Men den måste köpas snart!

18 augusti 2011

Kategori: Kikki´s Life

Hej bloggen! Det var ett tag sedan jag bloggade sist! Det är så jobbig att vänja om mig från sommar tid när man är vacken fram till kl 3 på natten till arbetsdagar när man måste vackna kl 6 på morgonen! Jag är så trött redan nu! Presis när man bara började! haha! :D Men det blir bättre och snart kommer jag igång! Det har inte hänt något speciell under de här dagarna eftersom jag är så trött och vill  bara sova hela tiden och orkar inte ens öppna datorn! Men imon ska det bli kul iaf! Vi ska dra oss ut och dansa hela natten!

13 augusti 2011

Kategori: Kikki´s Life

Godkväll!  Vilken härlig dag jag har haft!  Äntligen har man sol på helgen! Hela dagen spenderade jag och min älskling vid sjön! Vi solade, fiskade och grillade! (maten var såååå god!) Det här skall uprepas! Hoppas bara på en bra väder imorgon också!
Grillad kött & räckor!
Favorit bryggan!                        

Kikki´s bloppis

Kategori:

Här hittar ni kläder och smycken ur min garderob som jag säljer nu.
Tryck på länken för att komma till min bloppis blogg: KIKKIS BLOPPIS HÄR
Komentera inlägg om du vill ha nånting! Eller mejla mig till [email protected]

Gårdagen

Kategori: Kikki´s Life

Hej bloggen! Jag hann inte publicera inlägg igår, men iaf ska jag berätta litegrann vad har jag gjort igår! Hela dagen har jag spenderat med mina underbara vänner och en av dem såg jag kanske  tusen år sen! Så det var riktig kul att vi kunde träffas och prata med varandra om våra livet! Dessutom har vi träffat en tjej och en kille som var från stockholmstreetstyle, de tyckte att vi var så styliga och har frågat oss om de kan ta några bilder på oss var och en! Bilderna kommer synas på stockholmstreetstyle på fredag! Sedan efter när jag kom hem, sa min man att vi ska gå på hans kompis födelsedag och jag spran runt i lägenheten för att snabbfixa mig! Det är därför jag hann inte blogga igår!
Jag och älsklingen igår!

Fiskfjäll

Kategori: Kikki´s Life

Leter efter en partyklänning med pljetter! Hittade en idag som var bra, men inte exakt som jag vill ha.. Får se om jag hittar den som jag vill ha, annars, ska jag köpa den? Var den bra eller? Hmm...
I provrumet..

En liten blommig dröm

Kategori: Kikki´s Life

Hittade ett par skitsnygga klackskor också idag! Jag älskar dem! De är så bekväma och är bra även till vardag. Samt dem är bra nu till hösten för att de är stängda, så man kan ta de även om det regnar! Perfekt! Jag har planerat att ta en grå oversize stickat tröja  till de och kanske en skärp till kommer inte vara ytterlig!
De här snygga skor köpte jag på rean i din sko för bara 249:- Passa på!

9e augusti 2011

Kategori: Kikki´s Life

Godkväll! Idag har jag spänderat hela dagen med min älskling! Gick ut vid kl 14 och hjälpte lite honom i hans sushibar! Sen vid 15 tiden drog vi därirån för att gå lite runt i stan..
Hemma. Innan jag gick ut. (kolla inte på bakgrunden haha! hann inte fixa grejerna på plats efter vi har flyttat! Måste hitta nån dag speciell för att göra ordning hemma! :S

Idag körde jag på min nya klänning från topshop och gladiators med matchande färg till bälte, och svart jacka och min favorit kuvertväska på.

Kvällsfiske

Kategori: Kikki´s Life

Godkväll! Idag har jag och min kille fiskat tillsammans här nere vid sjön efter när han kom från jobbet vid kl 20! Det var rätt sent för att fiska men som tur bor vi nära vid sjön, så det är bara att ta på sig mjukis buxor och gå ner till vatnet. Han är så himla duktigt på det! Han fick 5 st bara på några minuter medan jag fick aldrig nånting :mad: Vi fiskade kanske bara en timme men det var så kalt ute så nu sitter jag hemma i soffan och värmer upp mig med varm te och mina pankakor som blev kvar! 

Steg för steg

Kategori: Kikki´s Life

Blinchiki blev jättegoda! Här ska jag berätta hur lagar man de steg för steg!
Det är jättelätt! allt som behövs är:
Mjöl- 2glas
Mjölk-4glas
Ägg- 2 st
Bakpulver-1 tesked
Vanilinsocker- 1 tsked
Socker-2-3 matsked
Salt-1 tesked
1)Blanda noga allt det där i en skål.
En tips: Mjölket måste vara lite varm. typ 37grader.
2)Ta lite rapsolja på stekpanna och häll innehålet med soppslev på tillräcklig varm stekpanna.
3)Steka blinchiki från båda sidor!
Servera hur du vill, med jordgubbar, bananer eller vad du vill. För mig hade jag söt söt koncentrerad mjölk till!

Pancakes

Kategori: Kikki´s Life

Godmorgon! Det är faktisk inte morgon länge men jag vacknade för en timme sedan. Hela natten så snurrade jag runt i sängen och kunde inte sömna fram till kl 5 på morgonen. Nu är jag vacken i alla fall och tänker laga blinchiki! Haha! Jag är så sugen på dem! Köpte ett par burkor Rainbow (konsentrerad mjölk) igår, speciellt för att äta med blinchiki! Mmmm.. Nu kör jag!

7e augusti 2011

Kategori: Kikki´s Life

Godkväll allihopa! Idag regnade det hela dagen! Så efter att ha handlat lagade vi mat tillsammans med min man och sen spenderade vi hela dagen hemma, lekte, slåssades haha och kollade på filmen!
Håppas på en bättre väder imorgon! Vill ligga och sola!
Jag är en liten grillad korv! Haha!

Regnar

Kategori: Kikki´s Life

Godmorgon! Åh.. det regnar(( Det blir ingen grill idag.. Nu ska jag och min man äta och ska åka för att handla, sen får vi se vad vi hittar på idag. Men när det är sånt väder vill man bara ligga och mysa i sängen hela dagen!
En bild på mig häromdagen!

Terrakotta klänning

Kategori: Kikki´s Life

Den söta klänningen har jag köpt från TOPSHOP för bara 200 kr!

6e augusti 2011

Kategori: Kikki´s Life

Vilken rolig dag hade jag idag! Gick till stan lite tidigare innan jag skulle möta upp mamman och killen för att hinna kolla på pride paraden! Det är kul att se vad de har kommit i den här året, samt gick lite runt i affärerna! Köpte en liten gullig orange känning från Topshop! Älskar  den! Den är i sånt färgen att den framger hudens färg! Man ser brunare ut i den! Även här fuskar man med solbränna! Haha!
Och på kvällen kollade jag och min kille på Harry Potter and the deathly hallows part 2 i 3D. det var kul och se deras barn i slutet av filmen som är exakta kopior av sina föräldrar!!  
Nu är jag hemma och planerar lite saker inför imorgon! Om vädret inte sviker blir det grill ute vid sjön med familjen!
Jag och min man!

På väg till bion!
Mina fina shorts/kjol har jag köpt från Honeys i Kina förra året!

Wings

Kategori: Kikki´s Life

Godmorgon bloggen! Nu blir det ingen sol och bad idag, men det blir middag ute med familjen och sen ska jag och min kille gå bio! Vi ska kolla på harry potter and the deathly hallows. Jag väntade på andra delen och  ville se den först men  jag missade premiären pga jag var bortrest!  Men bättre sen än aldrig haha! Nu förväntas det en rolig dag!
Mina nya örhängar som jag har köpt igår!

En dag ute vid sjön.

Kategori: Kikki´s Life

Så mysigt att ha en hel dag för bara att ligga och njuta i solen och prata massa tjejsnack! Det har jag gjort idag med min sötis Lina!
Tog på mig mina nya bikinin som jag köpte på flygplatsen i Ryssland och drog ner till Liljeholmen för att möta Lina!Sen gick vi ner till stranden vid kl 13 och tillbringade där nästan hela dagen! Sedan blev det några timmarsshoping! Men hitade inget speciel haha! Köpte bara några smycken!!
Mina nya leopard bikinin!

Nu har vi fått ännu mer finare och brunare ben! Haha!

2a augusti 2011

Kategori: Kikki´s Life

Va varmt det var idag, men jag årkade inte gå ut och tog det lugnt bara, Var hemma och kollade på filmer. Men när min älskling kom från jobbet gick vi ner till stranden och njöt av varma solnedgången..
Njuter av sista varama solstrålar..
En fin bild som min älskling tog på mig! Gillar fågeln upp till vänster!

Transformation från glamour till boho

Kategori: Kikki´s Design

Va inspirerad jag var idag! Har gjort de här fina örhängen själv!  Det är jättelätt att fixa de själv! Jag tog min halsband som jag köpte i H&M och klipte upp den för att ta de fina detaljer och satte de på mina gamla örhängen så det blev snygga örhängen! Fort, lätt och snygg!

Mina varma dagar i Ryssland

Kategori: Kikki´s Life

Hej bloggen! Äntligen jag är hemma! Har varit borta i hela 2 månader! Har redan glömt svenska! Så kolla inte på min grammatik! haha! Det var en riktig skön semester! Har träffats med massa vänner, solat och badat dygnet runt!
Jag med min söta Olya!
Träffade massa vänner!
Det var riktigt varmt!
Det var riktigt varmt!
Tillbringade nästatn hela tiden på stranden!
Och det var fina solnedgångar!
Och det var riktigt fina solnedgångar!
Det känns skönt att vara äntligen hemma i Stockholm oavsett att det är kalt som vanligt!!