STOCKHOLMSANGEL

Fashion Beauty Inspiration Lifestyle

Mirrors

Kategori: Kikki´s Design

Interior
 Jag älskar inreda mitt hem med lite slott tema. En min favorit prydnadsak är den här fina spegeln med fin ram.Visst är det fin? 

My View

Kategori: Kikki´s Life

Sitter hemma med feber och hosta och allt möjligt ingrävt i näsdukar i sån vacker dag. Superkul kan jag säga! Jag hittade massa bilder på min kamera när jag jobbade med min uppgift för fotografiska kursen och har blev det faktiskt en serie som handlar om det jag ser från min fönster året runt.. Så här ser det ut just nu med blommor overalt och härliga doft
Och här är det som jag såg under hela vinter! Massa söta bambys! 

Summer Look

Kategori: Kikki´s Life

Har beställt hem nyss två par skor från Nelly. Ett av de är neongula högklackade med transparenta partier.
Älskar verkligen de. Det var kärlek från första ögonkastet! Jag har fått direkt en bild i min huvud om hur ska jag bära dessa godbitar.
 
Den andra paret som jag har beställt är de här svarta klassiska med spetsig tå och med spets på samt också transparenta partier. Asså jag älskar skor med transparenta partier eller helt transparenta det spelar ingen roll bara de är transparenta haha! Funderar redan i fall jag kanske gör en tatuering på foten. Skulle vara skitsnyggt om det var ett text tatuering där det är transparent. Åh! Vill ha tatuering nu! Vad tycker ni!? Har ni några ideer om vad ska man ha för text där? Har inget annat idé än Sono la mia arte? 
 
Här nere ser ni en collage som jag har skapad. Det är så ungefär jag ska bära dessa skitsnygga neongula. Man kan kombinera de med slitna boyfriend jeasen och en blus eller skjorta till vardags och med en blå klänning till partyn eller event. Neon mix
 

ONLY long sleeve shirt
165 SEK - only.com

River Island ripped jeans
250 SEK - riverisland.com

High heel shoes
430 SEK - nelly.com

Chunky necklace
105 SEK - amazon.com

Essie nail polish
100 SEK - asos.com

 

Shopping

Kategori: Kikki´s Life

Äntligen hade lite tid att shoppa! Handlade lite små saker till midsommaren och för gymmet. Ska visa sen vad det var. Och juste blev så glad att NK hade dessa nya rayban 3025 brillor med spegel lins! Och som tur hade de i den blåa färgen som jag ville ha! Så jag köpte de direkt!! Dagen blev lyckad!

Glad tjej på vägen hem.

Mobli

Kategori:

Är helt beroende på den nya appen mobli. Den är som instagram ungefär men har mer fina filters ooooch det bästa är att man kan dela med sina vidios!! :)