STOCKHOLMSANGEL

Fashion Beauty Inspiration Lifestyle

My Makeup

Kategori: Kikki´s Life

Fresh Flowers

Kategori: Kikki´s Life

En sak när det gäller inredning så brukar jag alltid ha blommor i rummet. Rummet blir då mer fräschare och allmänt blir stämningen mer gladare om man kan säga så! 
 

Tjugoåttonde Juni 2013

Kategori: Kikki´s Life

Idag är en sådan vanligt dag när jag springer till tvättstuga för att hämta eller lägga i tvätt och fixar naglarna emellan!  Snart måste jag gå igen men resultatet blev bra! 
Har just fixat mina tånaglar. Det blev klassisk french. 

Photoshoot Time

Kategori: Instagram

Hej! Här kommer tre instagram bilder från gårdagens photoshoot med fotografen Jonas Wahlin. Vi har plåtat i lite olika miljöer. Men en av de ska avslöja lite var i ett badkar. Det var mer skönhets och makeup bilder. Längtar att få se färdig resultat! 
 
 
 

Video

Kategori: Kikki´s Life

Hej på er! Här kommer en till video som vi har filmat för några dagar sedan. Älskar Stockholm på sommaren. Such a beautiful city!   
 
 
 
 
 
 
 

Tjugotredje Juni 2013

Kategori: Kikki´s Life

Hello there! Idag har jag äntligen varit på bio och kollade på Den Store Gatsby filmen. Den var så himla bra! Jag går och tänker på den fortfarande.. 
 
 
 
 “So we beat on, boats against the current, borne back ceaselessly into the past.” - F. Scott Fitzgerald. The Great Gatsby 

Tog några outfit bilder när vi promenerade vid vattnet i Sickla. 
Kjol från Guess
Skor - Mango 
Väskan är från DKNY
Blusen är från Oasis 
Klocka - Michael Kors 
 

Student 2013

Kategori: Kikki´s Life

Jag har varit ganska upptagen efter studenten efersom på näst nästa dag efter studenten har jag haft Dance Camp (Ett sommarläger där jag jobbar som danslärare) Så jag hade ingen tid för att blogga. Men nu får ni se massa glada bilder från min student! Den dagen var helt underbar! Bästa dagen i mitt liv! Asså jag kan inte beskriva den känslan av både glädje nervösitet, räddsla för framtiden, en otroligt frihets känsla och stolthet för att jag har klarat av min utbildning i ett helt ny land med ett helt ny språk! 
 
 

Kärlek

Kategori: Kikki´s Life

Jag och älskling igår i Drottningholmsparken.
 

Drottningholm

Kategori: Kikki´s Life

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra midsommar! Det har jag haft i alla fall! Vi åkte till Drottningholm och hade picnik. Det var så skönt att sitta i solen i det fina slottens parken med ett glas rödvin. Vi var där hur länge som helst och jag ville inte ens gå hem utan ville bara fortsätta njuta av det fantastiska atmosfären. Jag gick omkring och föreställde mig om att jag var en princessa hehe! Så underbar Drottningholm är! Måste passa på att åka dit flera gånger under sommaren för att promenera i det fina parken och njuta av det fantastiska atmosfären. 
 
 

Summertime Sadness

Kategori: Kikki´s Life

Idag har vi varit i Drottningholm och hade midsommar picnik men innan det ville jag gå runt lite i parken och se sig omkring för det är så fint där ju. Min pojkvän filmade mig då vilket jag inte visste (trodde att han tar bilder bara!) och nu överaskade han mig med denna video som han satte ihop för er. Enjoy :)   

Sjunde Juni 2013

Kategori: Kikki´s Life

Lite bilder från idag. Jag tror att jag har bränt mig idag fast jag solade drygt en timme bara.:// dagen känns så långt också då jag hann göra så många saker idag.

Femte juni 2013

Kategori: Kikki´s Life

Idag sprang jag cooper på idrott. Två varv runt sjön så att jag nästan dog men det gick bra och sen när jag kom hem slängde på mig bikinin och gick ner till stranden och njöt av det fina vädret. Solade, lyssnade på musik och vilade bara vilket behövdes verkligen då jag haft väldigt stressigt vecka..

New camera

Kategori: Kikki´s Life

Har köpt idag en ny kompis till mig! Canon EOS 600D. Sitter nu och testar lite nya funktioner. Den är så bra! Är supernöjd med mitt dagens köp. Snart kommer bloggen bli ännu finare! Jag hade ganska bra kamera tidigare oxå (Canon 450D) men har inte årkat med att bära den med mig hela tiden, så hoppas att jag kommer nu bli mer inspirerad då jag har en ny kamera som ska ta ännu finare bilder så att jag ska årka bära med mig den;)

Rörliga bilder

Kategori: Kikki´s Life

Det är inte sådana vanliga animationer utan dessa bilder känns så fascinerande. Kan inte sluta titta på de.