STOCKHOLMSANGEL

Fashion Beauty Inspiration Lifestyle

Work Time

Kategori: Kikki´s Life

Längtar att få se de färdiga bilder från den plåtning jag har gjort häromdagen!

Nittonde Februari

Kategori: Kikki´s Life

Godmorgon! Idag blir en sån pluggdag igen! Startade dagen med lite flingor och nu ska jag börja skriva på mitt PA. Ha en bra dag!:)

Valentine's Middag

Kategori: Kikki´s Life

Som jag har sagt så var jag och min pojkvän väldigt upptagna den dagen men på kvällen fick jag en fin överaskning! Så underbar är min älskling! Sen åkte vi till vår favorit restaurang och firade kärlekens dag. Hoppas att ni haft en fin alla hjärtans dag med!

14/2

Kategori: Kikki´s Life

 

Bröllopsmässan 2013

Kategori: Kikki´s Life

Jag hade så mycket att göra idag, skolan, jobb efter det och sen skulle jag hinna med att förbereda lite grejer innan alla hjärtans dag! Tyvärr så har jag fullt upp de här dagarna och kommer inte kunna planera så mycket på alla hjärtans dag men vi får se vad det blir=) Önskar att jag skulle varit ledig den dagen!
Här kommer en bild på mig och Lina när vi var på Bröllopsmässan i Grand Hotel.
Fotografen är Armand Dommer 

Plugghäst Vs Enhörning

Kategori: Kikki´s Life

Godmorgon! Idag har jag studiedag i skolan och är ledig! Vad skönt! Jag sov så länge jag kunde sen bakade lite bullar med choklad pålägg till frukost och nu ska jag plugga som fan! Har massa med prov de kommande dagarna och inlämningar! Det gäller bara att hålla ut och sen är det studenten! Bara några månader kvaaaaaar!!!  

Lunar New Year

Kategori: Kikki´s Life

Kom hem nyss från Saya. Vi hade det så kul! Vi åt skitmycket och skrattade som fan! Det beror säkert på att vi inte sågs på jättelänge! Sen när jag skulle hem så tar en bit att gå till tunnelbana så vi tog polka med oss och åkte ett par gånger från en backe! Asså jag har inte gjort nåt sånt på flera år! Det var så kul att känna sig som barn igen och leka i snön!! Haha! Thanks for the great time Hani!

 

       

Mobilblogg

Kategori: Kikki´s Life

Äter nu min snabblagat lunch och ska skynda mig till Lunar New Years middag hos Saya ikväll:)

Stockholmsangel On Instagram

Kategori: Instagram

Några senaste bilder från instagram. Nu tänkte jag plugga och sen ska jag fixa mig och åka till min kompis för att fira Lunar New Year!! So excited att se hennes lillasyster Ariun för första gång som är bara några månader gammal! ^__^

Me?

Kategori: Kikki´s Life

Hahah! Kolla vad jag hittade! Sitter nu och kollar på gamla bilderna och såg det här! Man ser att jag är "jätteduktigt" på att photoshopa! Har redigerat sönder mig! Haha! Den bild är nog 4-5 år gammal minns inte riktigt men jag var iaf brunett som ni ser! ;) 

Kikki & Thäsy

Kategori: Kikki´s Life

Omg! Hittade den bild på oss från oktober 2011. Mitt hår är så f....n långt! Aaaaa! Jag vill ha den tillbacka! Det är alltid så att man är inte nöjd med hur håret eller nåt annan ser ut nu sen när man kollar på gamla bilder då blir man alltid lite chockad över hur snygg man var eller vilken fint hår man hade! I mitt fall det så är håret som jag är lite chockad över! Jag har typ hälften så kort nu! :((( Ska spara spara spara den nu!!!
PS. Haha ibland kan det också bli tvärtom! Att man tycker hur ful man var förut! :P
 

♥ Odd Molly ♥

Kategori: Kikki´s Life

Min ny söt silk jumpsuit (i blått) och nattlinne (pink). Älskar verkligen Odd Molly´s söta tygkuvert för sovplaggen. 

Details

Kategori: Kikki´s Design

                                                            Söta rosa detaljer i mitt rum.

 

Today's Make Up

Kategori: Kikki´s Life

Army Fashion

Kategori: Kikki´s Life

 
Lite inspiration på hur man kan bära army jackan.
 
Hann inte blogga under dagen så det blev en sen inlägg men jag tänkte bara slänga ut en bild på hur jag såg ut idag. Jag gillar fortfarande den Army trenden så idag blev det khaki jacka med svarta jeans och boots. Vad tycker ni då? Blev det inte för uttjatat med khaki färgen eller gillar ni den fortfarande som jag!? Min jacka är ju ganska tunn och jag kan inte ta den ofta under vintern när det är kalt ute men med några trojor under så kan jag ta den ibland när det är inte minus tjugo! Jag tror att den trenden återkommer nu igen när det är vår så ta fram era army jackor girls! Snart är det vår! Bara en månad kvar på den eviga vintern! Yay!
 
 
                                                    Me today
 
 
 
 
 

Alla ♥ Dag

Kategori: Kikki´s Life

Det är bara tio dagar kvar till Alla Hjärtans Dag! Den bästa dagen för alla söta parer! Jag har redan lite ångest för vad ska jag överaska min karl med denna gång! För er som har samma problem så tänkte jag slänga några tips på vad kan man göra för present till sina killar respektive tjejer på  
Alla♥Dag! 
 
For you guys, 
 
 
 
                                  så måste jag bara säga en sak att tjejer gillar verkligen när ni gör nånting gulligt! haha! (nu ska jag tjata lite!) Asså det är ju absolut gulligt att få blommor och nallebjörn, men igentligen det viktigaste är hur ska ni presentera det. alltså på vilket sätt! Tjejer vill ha romantik!!! Så glöm inte att tända ljus, eller överaska sin kärlek med att lägga små lappar med söta ord som ni vill säga till er flickven som leder till en serverad frukost eller blombukett! Vi uppskattar väldigt mycket om ni vågar visa sin kärlek genom små men riktigt meningsfulla överaskningar! Så våga göra någonting meningsfullt!
Några tips för tjejer:
 
Jag själv tycker att det är mycket svårare att komma på vad man kan ge för present till sin kille, för att för tjejer så finns det  så mycket utbud men så är det inte för killar, men jag tänkte ge några tips. Det är ganska vanligt med parfum och underkläder men en roligt idé kan jag dela med! Ser ni en liten silver nyckelring uppe till höger på bilden ovan? Man kan faktiskt göra den till mer personlig och meningsfullt present. Leta upp en närmaste till dig butik där de gör gravyr. Jag bor nära Liljeholmen så jag vet om en butik där dem gör gravyr. Här hittar ni mer info. Iaf kan ni  skriva en citat eller enkelt Alex & Julia t.ex! Det är upp till er vad ni vill gravera för text! Jag tror att pojkvänen blir glad att få en mer personligt present som ska påmina om deras kärlek! Happy Valentine´s Day!!!

Alena Shishkova

Kategori: Kikki´s Life

Alena Shishkova är en rysk modell som har blivit ett internetfenomen jorden runt på jättekort tid. Jag tycker att hon är otroligt vacker! Men...
 
nånting gör mig oroligt, det är att hon börjar bli som andra som lägger sig under kniven för att nå det perfekta.. Jag tyckte att det var okej med lite botox i läppar men att hon har gjort en näsoperation nu gör mig besviken för att först och främst så tyckte jag att hon är otroligt vacker som hon är och blev shockad att det är natural beauty när jag såg henne för första gång!. Asså egentligen tycker jag att folk får göra vad de vill med sina kroppar om man är inte nöjd med en viss del i sin kropp t.ex näsa, läppar eller bröst men det är bara en grej som gör mig oroligt är att andra unga, normala tjejer blir påverkade av alla dessa perfekta bilder och tom när de ser en sån bild på henne med gips på näsan och att hon ser ut fortfarande fint och det känns att det finns inte ens enda konsekvenser efter operationen så påverkar det andra tjejer att lägga sig under kniven. 
 
 

Promenad I Solen

Kategori: Kikki´s Life

Det var så himla fint väder idag! Passade på och tog en promenad i solsken! Nu ska jag skriva planering till nästa vecka.. Åh vill inte att helgerna ska ta slut men det var ändå skönt att ta det lugnt i helgen och bara vila hemma. Mys!

Kikki & Thäsy

Kategori: Kikki´s Life

Jag och Thäsy har varit på bio häromdan och kollade på Ego. Filmen var faktiskt ganska bra! Mycket bättre än vad jag föreställde mig! Sen efter filmens slut när vi gick ut så kändes det som att vi var i filmen för att de spelade in Stockholm och Stockholms livet exat som den är! Kändes sjukt konstigt en stund då man kollade omkring och trodde att man är med i filmen! Haha weird! XD men story var bra, lite overklig men den fick mig att tänka på de saker som man tar för givit i vardags livet, allt ändras rejält om man nu plötsligt blivit blind då börjar man värdera det som man inte ens tänker på, även sådana små saker som solsken.

PS. Awe jag blev så glad när jag såg Thäsys inlägg om min lila present jag gav till henne senast vi sågs när vi gick på bio! Det betyder så mycket för mig att vi har blivit så tajta vänner på så kort tid! Vi är så lika! Ibland känns det som att hon är min sister och att vi känner varandra så bra som att vi växte upp tillsammans! Love u sis!

Me and Thasy senast vi sågs.

Glöm inte att följa Thäsys blogg! (länken nedan) 

Life As Thasy

 

Stockholmsangel On Instagram

Kategori: Instagram

Mina somriga instagram bilder! Årkar inte vänta när det blir varmt igen! Har så många planer till sommaren! Det kommer bli en oförglömlig sommar! Taggar redan nu! Haha! Ja ja, måste först klara sista termin på Blackan!

My Jewelry

Kategori: Ur Min Garderob

För ett tag sedan blev  jag väldigt inspirerad av bloggerskan Aimee Song´s färgglada smycken och armband så jag skaffade mig några såna fast jag har alltid varit ganska stilrent, men nu tycker jag bort med det gråa och svarta tråkiga outfits! Nu ska jag försöka våga ha på mig mer färger! Det går faktiskt rätt bra! Jag börjar tycka om när det fins starka färger i min outfit men det gäller att hitta balans annrs blir det bara en farligt mix! 

Bilder på min nya jewelry box från Alandeko (min favorit inrednings butik) Gillar jättemycket att den är genomskinlig så att jag kan se direkt mina favorita smycken!

 

Aimee´s coola armswag!