STOCKHOLMSANGEL

Fashion Beauty Inspiration Lifestyle

Vintern?

Kategori: Kikki´s Life

Nu har jag handlat bikini och annat för sommaren och vad händer nu då med vädret!? Plötsligt är vintern tillbacka igen!

 

 

Alla prylar är köpta från H&M

 

Summer is here

Kategori: Kikki´s Life

Flower Power

Kategori: Kikki´s Life

Här bjuder jag på några bilderna på min "nya" klänning. Egentligen är den min gammal men  jag har gjort om den till den nya trenden i år! Längre där back och kortare framme. Inspirationen lånade jag från min klänning som jag hade på bröllopet. Visst blev det fint!

Mobilblogg

Kategori: Kikki´s Life

Idag tillbringade jag hela dagen med min bästa vän. Känns som att vi har hunnit vara överallt idag! Vi promenerade jättemycket, tog massa roliga bilder, åt thai mat och sedan han vi titta på matchen i Dubliner tillsammans med andra vänner å till slut kom jag på att jag har fått ett sms från Aveny att man får grattis enté så vi drog dit för att avsluta kvällen med intensivt dans träning:P Det var en undarbar dag! Fler outfit bilder och lite av min kreativitet som jag pratade om imorse kommer imorgon.;) nu ska jag sova.. godnatt Zzz..

19e Maj 2012

Kategori: Kikki´s Life

Godmorgon alla! Idag vaknade jag med en superbra humör och kreativiteten bara strålar inom mig som bara måste få komma till uttryck! Och jag tror jag redan vet vad jag ska pyssla med idag! Har en idé i huvudet! Ni ska få se senare vad det ska bli. Nu ska jag dela lite med resten av bilderna från bröllopet.

Wella Professionals Hair Show Video

Kategori: Kikki´s Life

Här kommer videon!! Ni säkert kommer känna igen mig när det börjar zooma in.

Bröllop

Kategori: Kikki´s Life

Backstage

Kategori: Kikki´s Life

Wella Professionals Hair Show på Berns

Kategori: Kikki´s Life

Hej mina söta läsare äntligen har jag fått tid med att uppdatera min blogg. Nu ska jag visa till er hur det har varit på visningen på Berns där jag har varit Inspiration Model för Tomas Edlund.  Det har varit helt otroligt! Mer än 300 pers var i publiken och det fanns inte ens shans att komma in där eftersom alla biljetter var sålda för jättelänge sen. Grym Show!! Alla gjorde ett fantastisk jobb! Sen stannade vi på party. För alla som kom från visningen bjöds det på middag efter showen samt massa med god vin. Vad tycker ni vi hade gjort!? Så klart har det kommit mina vänner och vi gick ner och festade hela natten på Berns nattklubb.
Så här såg det ut:

Nytt

Kategori: Kikki´s Life