STOCKHOLMSANGEL

Fashion Beauty Inspiration Lifestyle

Lördags "godis"

Kategori: Kikki´s Life

Äntligen har jag varit ute med mina underbara älsklingar Thäsy och Anna. Jag säger äntlgen eftersom att det har varit så länge sedan när jag träffade mina änglar! Och det ända som  jag  har gjort under så lång tid är att jag hade prov varenda dag, ångesten var tredje dag, stress, panick atacker och jobb och bara stress stress! Så jag behövde verkligen ta ett litet paus från allt detta och få ungås med mina tjejor! Så vi valde att gå ut och dansa loss! Det hade varit så himla rolig! Vi dansade ju tills de har börjat stänga! Men sen dagen efter är det värsta.. jag hade träningsvärk i hela kroppen och modde så dåligt att jag bara la mig i sängen hela söndagen samtidigt pluggade jag till provet på psykologi som jag hade idag!  Så nu har jag återvändat tillbacka till vardagen, stress och plugg! På torsdag börjar jag och Therese jobba med vår dans project. Och jag känner att jag måste komma i form och börja träna! Eftresom jag har ju tagit pausen från min dans träningen på grund att jag har så mycket saker att göra att jag hinner inte träna.. men nu ska jag snart börja igen! Måste bli i form innan vi drar igång med vår dans projekt! (Nu kan jag inte säga mer än så om vå project men ni får veta det lite senare!)
Jag med mina änglar! Girls´ night out!

New Nails

Kategori: Kikki´s Life

Ai Weiwei

Kategori: Kikki´s Life

Sitter nu med min kinesiska klassen på föreläsningen om sociala mediers roll för demokratisering av Kina. Det ska bli spännande för att de kommer prata även om microbloggen Weibo (kinesiska motsvarigheten till Twitter) som jag själv har! :P

 

 

 

For Grazette Catalog

Kategori: Kikki´s Life

Här kommer några bilder från gårdagens plåtningen för Grazette katalogen! Jag hade aldrig så lockigt hår i hela mitt liv! Jag känner inte igen mig själv! Känns att det är inte mig! Speciellt på den första bilden! Som ni ser det är inte riktigt min style! Men det är ju hela poängen med att vara midell! Man ska vara bra skådespelare kunna gå in i rollen som i teater och kunna visa olika sidor vilket är inte så lätt som man kan tro ibland.

Love at the first sight

Kategori: Kikki´s Life

Här är två lilla pakett som jag har fått från Grazette! Jag älskar verkligen de här produkterna har redan testat pineapple wonder shampoo och inpakning! Nu är mitt hår så silkeslent och glänsande som den har aldrig varit! En riktigt wonder shampoo! :P

 

 

Plåtning för Grazette katalogen

Kategori: Kikki´s Life

Hej bloggen! Nu är jag äntligen hemma efter min plåtningen för Grazzette of Sweden katalogen. Jag åkte ju dit vid kl 13 och var där hela dagen! Marita som är känd från frisörtidningen och mirror är så otrolig duktig! Hon fixade både sminkning och håret! Hon kan allt! Sen började vi plåta! Det hade varit så kul att umgås med dem och bli stylad och fixad av en professionel! Jag hade tappat koll på hur många olika frisyrer vi har bytt! Så det blev många bilder idag! Vi höll på med plåtningen i 4 timmar! Det var inte så lätt speciellt när jag fick "viking" klänning på mig som väger nästan som jag! Hehe! Men då fick vi de bästa bilderna! Några stycken blir färdiga redan idag! Det är ju toppen! Jag ska lägga upp dem lite senare! Men nu är jag så trött.., ska gå duscha och äta nåt! Idag fick jag mer hårspray än mat! Haha! Dags att kopla av.

 

 

Västerås

Kategori: Kikki´s Life

Nu är jag på väg till Västerås för att göra en fotosession till permanent katalog för Grazzette of Sweden! Det ska bli så kul!

Road Show

Kategori: Kikki´s Life

Det har varit en grymt Show idag! Jag kom hem kanske en timme sedan och är verkligen jättetrött: Vi har varit där från kl 11... så nu vill jag bara ta bort allt smink och sova i min mjukaste sängen. Jag kommer uppdatera imorgon och kommer berätta omm allt!
Nu ser jag ut så här men ni får se hur såg mitt hår ut igentligen imorgon! Sov så söt allihopa! :**

Grazette of Sweden

Kategori: Kikki´s Life

Hej allihopa! Vilken dag det var! Jag hade nästan inte ens en minut ledig! Först var jag på salongen och fixade mina naglar och sen var jag tvungen att skynda mig till studio där modellerna ska förberäddas inför visningen som kommer vara imorgon. Jag hann inte berätta vad är det igentligen som kommer hända. Det är så har: imorgon kommer det vara visning för den nya hairstyle collection 2012 av Sveriges största stjärnfrisör och creative director Joe-Yves Asmars tillsammans i sammarbetet med Grazette of Sweden! Så nu är mitt hår klart och imon måste jag vara där kl 11, fast själva visningen kommer börja inte föran kl 19:)) under den tid kommer stylister och MUA (makeupartister) fixa håret och makeup!! Det ska bli grymt!:)))