STOCKHOLMSANGEL

Fashion Beauty Inspiration Lifestyle

I Det Regniga Vädret

Kategori: Kikki´s Life

Ja.. Börjar som rubriken säger! I det regniga dagen vill man bara gå och hänga sig, men min humör är tvärtom på toppen! Dessutom har jag köpt en ny super bekväm och kompakt digitalkamera som jag kan alltid ta med mig överallt! Sen köpte jag en stativ!!! Wee! Super glad tjej! Äntligen har jag den! Stativ är som ett måste när man reser utomlands eller att ha den hemma för att då slipper man be nån hela tiden för att ta en outfit bild! ;) Så nu ska det bli mindre bilder från mobilen och mer fina bilder med bra kvalité!

 

Flät och uppsättnings kurs by Grazette

Kategori: Kikki´s Life

Hej bloggen! Igår har jag varit på Scandic Grand Central Hotell och varit modell för flät och uppsättnings kurs som otroligt duktig Marita från Grazette höll. Jag satt främför folk i en timme och Marita visade på mig olika typer av flätor och till slut skapade hon en fantastisk uppsättning på mig! Det var så kul efter när uppsättningen var klar och jag reste upp för att visa mig då hörde jag bara: "Wow, Wow! Vad fint och såg kamerablixtrar från överalt! Grejen är att jag såg ju inte mig själv först innan allt det här slutade och jag fotade fich se på bild hur det såg ut! Åh Gud! Det var så fint! Tänk om man gick så här fint varje dag! Det är en dröm!

Bar - Mad

Kategori: Kikki´s Life

Gick till Dubliner och kollade på matchen med vänner.

Let's Dance

Kategori: Kikki´s Life

Just nu satte jag på TVn och det gick programmet Let´s Dance. Jag brukar kolla på TV så sälan så att jag har knappt någon koll på vad är det för programmer som går.. men nu var det mitt i prick jag hamnade på 4an och då gick det Let´s Dance - mitt favorit programmet! Jag älskar den för att jag själv är standart samt latino dansare och jag får alltid så mycket inspiration av den underbara programmet. Idag var det så kul eftersom jag fick veta att Tobias Bader min tränare är med där! Han är verkligen så duktig och positiv person. Det är alltid så roligt att dansa med honom på lektionerna. Ni vet redan att jag trenade dans på Tony Irving Dance Academy, men jag slutade för några månader sen eftersom att jag hade ganska tight om tiden. Det var svårt att kombinera dans med skola, men jag tänkte inte sluta! Det var bara en paus. Och nu eftersom jag såg Tobias dansa där och liksom jag kom ihåg hur vi har tränat och haft faktiskt så kul på TIDA. Jag har saknat verkligen den känsla och energi som man fylls med när man befinner sig där och tränar. Så klart får man ont i benet och fötter för att man dansar ju flera timmar på högklackade skor, men det är värt det! Ska börja redan nästa termin! Årkar inte vänta att komma igång igen! Vår terminen har tyvär redan börjat den 15 april :( och nästa termin börjar bara efter sommar lovet men jag har saknat dansen så mycket att jag årkar inte vänta så långt tid! Måste komma och hälsa på de någon dag!!
Men nu i alla fall jag ska ha koll på när blir det nästa programmet. ;) Hoppas på att Pernilla Wahlgren och Tobias Bader kommer vinna!! ;)

image description
Åh mina älskade skorna! Tog fram de och började dansa trots min förkylning haha! Men jag hade svårt att hålla balansen! Antingen är det förkylningens fel eller är det så att jag redan blivit sämre för att jag har inte tränat på så lång tid.. Jag hoppas att jag kommer i form efter träningens start!!!
image description

Sjuk

Kategori: Kikki´s Life

Hej på er! Hur har ni det!? Igår på dagen kännde jag miзg helt frisk men inatt vaknade jag på grund av att jag hade så himla ont i halsen, halsmandlarna var så svulna och jag kunde inte svälja:( så här plötsligt blev jag förkyld.. Jag hoppades verkligen att jag inte blir det och tog alltid varma kläder oavsett om det var soligt ute. Ni vet den här konstiga vädret som brukar kallas för aprilväder -en blandning av sol, regn och snön. Helt knasigt.. inte förvånande att jag blev förkyld ändå. Jag vill bara stanna i sängen och sova hela dagen. Nu åt jag min sen sena frukost och ska försöka plugga i sängen:/

Back To The 50th

Kategori: Kikki´s Life

Party

Kategori: Kikki´s Life

Jag passar på att lägga upp några bilder från fredags natten då vi var ute och firade födelsedagen!

Ortodox Påsk

Kategori: Kikki´s Life

Hej på er! Idag firar alla ortodoxa påsk, eftersom jag och min familj är ortodoxa så ska vi fira det nu också! Det ska bli påsk middag med familgen!

 

Glad påsk på er alla ortodoxa!!

Till middag ska jag laga min favorit sallad med räkor och honung sås mmm.. Den är väldigt fräsch och nyttig!

 

 

Mobilblogg

Kategori: Kikki´s Life

Godmorgon alla morgonpigga! Vi hade så himla roligt igår! Först åt vi middag på restaurangen Pong, vi åt så mycket god mat så att när vi gick ut kände jag mig som en boll! Som tur gick vi ju dansa och det var inte så färligt att vi åt så mycket eftersom alla kalorier förbrändes! Vi har dansat hela natten! Jag kom hem inte föran kl 4! Har presis vacknat nyss och det första jag såg är att vintern är tillbacka! Det var okej med regn men snön har jag aldrig tänkt mig i april!! I april förra året har vi redan typ solat ute.. Igår skrev jag att vi får hoppas på sol i slutet av vecka men nu när allt är vit utanför fönstern känns det hopplöst..

Fredag Den Trettonde

Kategori: Kikki´s Life

Hello my friends! nu har jag ganska brottom eftersom måste hinna fixa små grejer innan jag ska gå på min kompis födelsedagsmiddagen! Innan jag ska dra iväg tänkte jag logga in snabbis och berätta vad som har hänt imorse! Presis innan jag skulle ut för att träffa en vän på stan ramlade det en stor kuvert i brevlådan! Vet ni vad det var för nånting!? Det kom min katalogen som jag har pratat om tidigare! Kommer ni ihåg att jag åkt till Vesterås för att plåtas för en permanent katalog! Så det var den som ramlade högt i min brevlådan. Två av mina bilde kom med!
image description
image description

Peace & Freedom

Kategori: Kikki´s Life

Min nya silver armband. Jag valde just de har berlockerna. Svala står för freedom, peace tecknet och första bokstav på min namn K. En sån liten lyckotinget blev det! Egentligen jag brukar inte använda mycket smycke men den bar jag varje dag! Visst är den fin!?

Best Friend

Kategori: Kikki´s Life

Imån fyller min bästa vän år! Vi ska käka middag på Pong sen blir det party antagligen i Nype! Tagga!


Bilden från min födelsedags middagen 2011.
PS: Love you så much my haniii! Happy Birthday!!! :* <3

50-talet

Kategori: Kikki´s Life

I måndags hade jag en fotosession i 50-tals stilen. Jag har längtat så mycket till en sånt stil! Det ska  bli verkligen superfina bilder! Längtar att få se resultatet!
Vi fotade på en fin vindvåning i en gammal södermalms hus. Det känndes som att tiden gick tillbacka och vi befann oss någonstans mellan 50-60-talet!
Det var ganska kalt på den vindvåningen så vi fick plädar för att värma upp lite.
I pausen gick vi ner till lägenheten och åt pizza!

Hej Mina Kära Bloggläsare

Kategori: Kikki´s Life

Hej mina kära bloggläsare! Förlåt för så dåligt uppdatering.. Det var en ganska lång paus, men nu lovar jag att jag ska skriva varje dag! Eller jag ska försöka hålla mitt löfte i alla fall. Åh Gud det var faktiskt riktigt länge sen! Det känns så skönt att skriva nu här igen! Hur mår ni!? Jag mår toppen förutom att det är lite tråkigt nu med vädret.. Men vi får hoppas på lite sol nu i slutet av vecka!
Undet den här tid har det hänt massa intressanta händelser! Jag har haft så roliga plåtningar. En av de var för designern Naim Josefi tillsammans med Victoria Eriksson (från Sveriges Top Model) med hårstylisten Joe Yves Asmar och fotografen Rasmus Wallin.
Har kommer lite backstage bilder:
Jag blev sminkat av Joseph Jericho! Mycket trevligt karl:P
Alla pratar om Naims skor som han designade. Inte så konstigt att Lady Gaga har lånt de från honom! Skorna passar henner stil!