STOCKHOLMSANGEL

Fashion Beauty Inspiration Lifestyle

29e september 2011

Kategori: Kikki´s Life

Hej på er! Den har veckan har varit dödlig haha! Hade massa plugg. Samhälleprov gick bra idag och imon kommer jag ta prov i naturkunskap och sen blir det party och vila i helgen! :D Men... Men nu måste jag tillbacka och plugga igen:((( Hörs senare!  :*

Designa ditt egen fodral för access kort

Kategori: Kikki´s Design

Det är många som undrar om min nya fodral för access kort! Jag tänkte blogga om hur jag har fixat den.
Jag användade "självlimmande" om man kan säga så crystaller som jag limmade på min fodral för access kort vilket jag köpte i en japansk design äffär när jag var i Kina i maj!  Med de har crystaller kan man limma olika mönster, din egen namn eller hjärtat så som jag har gjort och stoppade in polaroidbild på mig och min pojkvän!

Dagens

Kategori: Kikki´s Life


Jag idag. Skjortan är från H&M new collection.

Närakut

Kategori: Kikki´s Life

Det här blir inte kul länge! Jag har varit sjuk hela veckan! Det är onormal. Och jag fortfarrande känner mig dåligt dessutom har jag smittat min pojkvän. Idag har vi varit på Liljeholmens Närakut för att ta reda på vad är det som hände med mig och honom nu! Men självklart har de sagt att det är bara förkylningen och att det finns ingenting som hjälper mig bli frisk "Det behövs bara tid"  OMG jag blir riktig arg på dem läkarna som fattar ingenting! Vi fick inte ens tips på att vi ska köpa typ halstabletter eller nåt. De säger alltid att man ska dricka vatten och ta det lugnt bara! Men jag kan inte ta det lugnt en vecka till! Jag har ju missat hur mycket som helst i skolan och måste verkligen bli frisk!
PS. Hittade en fin gammal bild på mig, här är jag 17 år gammal (fast man ser inte mitt ansiktet hehe)

11/9

Kategori: Kikki´s Life

Idag går mina tankar till de drabbade i terroratakerna i New York den 11.09.01.

01:40

Kategori: Kikki´s Life


If you want to be somebody, somebody really special, be yourself!

9e september 2011

Kategori: Kikki´s Life

Ja, hej på er! Ni säkert har det super kul nu eftersom det är ju fredagskväll! Själv ligger jag i sängen, kollar på TVn och tränar magmusklarna genom att hosta varenda minut! Men vad då! Det är bra ju faktist! Jag får nytta av min förkylningen! Ska få en världens tränad mage ;)
Förresten ville bara säga att jag älskar den (bilden nedanför) underbara människan! Det finns ingenting bättre än att ha en sån bra vän som min söta Lina! Hon kom till mig igår och vi drack mycket  te och pratade i flera timmar! Man känner sig så bra efter att ha pratat med bästa vänen om sina problem och livet känns mycket lättare eftersom man har någon som man kan dela av med sina tankar, nån som verkligen förstår dig och tänker exakt likadant! ;)

En bild på oss för några veckor sen!

8e september 2011

Kategori: Kikki´s Life

Gissa vem är det på bilden!? Det är min älskande mormor! Och idag fyller hon år! Jag är jätteledsen att jag kan inte vara med henne i en sån underbar dag eftersom hon är i Ryssland men jag har grattulerat henne på mobilen! Hoppas att hon har det bra i Ryssland! Hon var alltid  min största förebild! Hon gav mig så mycket glädje och älska under min bardomen och jag älskar henne med hela mitt hjärta! Hor är den bästa mormor i hela världen!

6e september 2011 - sjuk

Kategori: Kikki´s Life

Hej! Hur har ni det? Själv ligger jag i sängen och dricker mycket varmt te tillsammans med massa tabletter men ingenting som hjälper.. Förkylningen sitter fast och vill inte lämna mig ifred. Igår var det värst, redan på matte lektionen började jag skaka av kylan och kännde mig fruktansvärt så jag gick hem på en gång och klev under täcken och bara sov hela dagen. Hade feber (39,5) hela natten och nu känner jag mig lite bättre. Temperaturen sjönk men har ont i hela kropen och huvud plus känner ingen smak och doft :( hostar, ont i halsen osv! Omg! Aldrig kännde mig så dålig.. Förresten ville bara säga vilken underbar kille jag har! Han kom hem med min favorit chokladask och tog hand om mig hela tiden! 

Pluggis

Kategori: Kikki´s Life

Okej nu ska jag plugga lite kinesiska, svenska och ekonomin haha! Mycket göra : (( och sen kolla på nån film med min boyfriend! Ha en mysig kväll ni också!
Jag just nu!

Detaljer

Kategori: Kikki´s Life

Förresten jag har ju lovat att visa min nya klänningen. Här får ni bilderna på den söta varan! Jag älskar verkligen den! Jag vill inte ta av den! Den är så feminine och somrig fast det var kanske min alldeles sista gång jag haft den på mig nu i år. Hösten tar farten nu! Håppas ändå på lite sol så jag kan ta den en gång till!
Kan ni tänka er! Den underbara varan kom från Bik Bok♥

Kul att framkalla bilder själv

Kategori: Kikki´s Life

Idag fick jag lära mig hur man ska framkalla filmen och sedan fotot också på min fotografiska kursen! Det är så roligt! Vill ha en sånt här studio i mitt hem!
Min alldeles första bild som jag har framkallat själv!