STOCKHOLMSANGEL

Fashion Beauty Inspiration Lifestyle

29e oktober 2011

Kategori: Kikki´s Life

Första dagen av lov! Det var så skönt att sova hur länge som helst idag! Äntligen får man vila från skolan! Jag och min pojkvän har spenderat hela dagen tillsammans! Vi gick också ut och handlade) Köpte en vanilj body lotion och shower gel som är också vanilj från min favorit fransk märke Yves Rocher samt köpte massa andra små saker;)
Så såg jag ut idag:)
HA EN ROLIG HALLOWEEN ALLIHOPA! :*

School girl

Kategori: Kikki´s Life

Hej bloggen! Har haft en jätterolig dag! Vi hade halloween idag i skolan och alla klasser hade sina egna halloween temat! Alla klädde ut sig så himla rolig! Tanken är ju att det ska vara läskigt men det blir ju mer roligt tycker jag! Speciellt när killarna t.ex klär sig transa! :P aa men jag har ju tänkt att vara elegant gothic eller elev eftersom vi har E- temat som jag har berättat redan igår! Men imorse årkade jag inte och klädde mig som school girl men som är fortfarande åt det japanska hållet;)
Så sog jag ut idag!

Inspiration

Kategori: Kikki´s Life

Hej! Imorgon har jag halloween i skolan! Och vår klas har ett tema "man kan vara vem som hälst bara att det måste börja på E eftersom vi är SP2E" Det var lite tråkigt tycker jag eftersom jag hittar inte så många ord som börjar på E typ elefant eller ekorre!  Men jag har hittat två alternativ. Från början tänkte jag vara ELEV haha! Ta glassögon, fixa flätor osv! Men sen har jag kommit på en till som var ganska bra! ELEGANT GOTHIC! Ni kanske vet redan hur den här stilen ser ut men jag kan förklara lite snabbt! Det är en ganska populär stil i Japan! Att klä sig som en docka fast i gothic style! Här nedan har jag ispirationsbilder på hur ungefär jag tänkte klä ut mig!
PS. Om jag årkar inte fixa mig imorgon biti då har jag plan B! Som är mycket enklare! ;)

Favorit chinos

Kategori: Kikki´s Life

Här är två av mina höstens outfits. Kör på bekvämma och lite slappa outfits i jobbiga skoldagar.
De sköna chinos finns på bik bok;)

Muffins & varm choklad

Kategori: Kikki´s Life

Nu är det dags för mysiga kaféer och varmchoklad i höstens kyliga väder!  Har träffat min lilla Megan Fox häromdagen och snackat massa skit! Hihiˆˆ Vi såg inte  varandra på jättelänge eftersom båda har massa med plugg!

Venedig

Kategori: Venedig - December 2009

Hej mina bloggläsare! Jag tänkte göra en speciell inlägg för vår tidigare resan till kärlekens stad! Venedig kommer att alltid vara ett varmt minnen av de underbara dagar som jag tillbringade med min pojkvän. Vi har stannat i Albergo Firenze hotellet som hade den godaste frukost och log presis mittemot San Marcos torget! Staden är verkligen perfekt för romantiska promenader i de små mysiga stenlagda gator och små torg med småbutiker, kaféer och fina restauranger! En av de restauranger blev difinitivt en favorit! Den heter Taverna San trovaso, där brukade vi äta den godadaste italienska rätter och dryckit en av våra favoritdrinkar som heter bilinni - en venetiansk cocktail som består av ett italienskt mousserande vin Prosecco med mos tillverkad av den läckra vita persikor. Känns som en blandning av känslig kolsyra och smaker persika! En liten tips här! Om ni ska besöka Venedig nån gånd då måste ni äta där! Tanken är att San Trovaso är den favorit ställe bland venetianer. Och där serverar de riktiga italienska rätter och inte de rätter som bjuds på turistställen. Vi blev så mätta att vi knapt kunde röra på oss för att man kände sig som en boll! Haha! På dagarna promenerade vi mest i de charmiga små gatorna och tittade på de sevärdheter som Markuskyrkan, Dogepalatset Suckarnas bron mm.
Det var den första gången när jag och min pojkvän reste tillsammans! Var presis efter när vi blev ihop!
Venedig vid soluppgången
På väg till Murano ön...
Duvarna som är inte als rädda av människor!
Matade de med chips och dem tycktes gilla det!
Grand Canal
Utsikten på Ponte de Rialto
En porträttbild på mig i Venedig!
Ville köpa alla de fina masker! De är sååå fina! Nöjde mig med två i alla fall! Spenderade 90€ på den som är på bilden ovanför.
Tidsvatten steg så att man kunde inte ta sig fram på vissa ställen..

I hotelet lekte vi maskarad!
Jag och min pojkvän hade gjord en fotosession i lite ghotic style.  Så fina bilder blev det!

Dagens video

Kategori: Kikki´s Life

Endorfiner i kroppen och torrarna  av glädje! Hur fint är inte detta!

Perfect hair

Kategori: Kikki´s Life

Här ser ni min present som jag lovade att berätta om!
Med hjälp av de här hårprodukter blev mitt hår len som silk! ;)

Blondie

Kategori: Kikki´s Life

Jag älskar mitt nya ännu mer blondare hår! Så som ni vet hade jag min naturligt blond hårfärg med solblekta toppar men nu ville jag jämna ut färgen och få mer ljusare ton samt klippa mig! Jag är super nöjd med resultaten jag fick! Men jag som älskar ha lång hår var lite rädd från början när jag såg hur mer än 10 cm långa hårbitar fall på golvet men det gick bra och mitt hår är fortfarande långt oavsett att non klipte så mycket! Det känns så fräscht och skönt nu!  Dessutom har jag fått i present fantastiska hårprodukter som jag ska visa er senare. Nu är mitt hår så mjuk och len som silk! Samt skyddat från värme när jag plattar eller lockar;)
Det är svårt att visa på bild den exakta nyansen som det är men det blir mera bilder senare i dagljuset!

Dag med familjen

Kategori: Kikki´s Life

Äntligen har hela familjen haft lidigt idag! Så jag har bokat 4 biljetter till Cosmonova idag! Det var så länge sen jag varit där!  Vi har tittat på Sea Monsters 3D och sen körde vi till stan och åt middag tillsammans! Sen på kvällen lämnade jag och min pojkvän de andra och tog en promenad i stan och åt (en gång till! :p) på Bamboo City;) Så var min lördag! Hoppas ni hade också kul idag!
Väldigt fina och mysiga bilder blev det!

Smokey eyes

Kategori: Kikki´s Life

Hade min favorit make up smokey eyes igår på födelsedagen! Kommer mer bilder:)

1a oktober 2011

Kategori: Kikki´s Life

Hej bloggen! Fredagen hade varit helt galet! Hade prov i naturkunskap och var jättetrött resten av skoltid. Jag var så focuserad på skolan hela veckan så jag glömde att det var fredag och man får äntligen slappna av lite. Efrer skolan träffades jag med min söta Lina i stan för att fika och shoppa. Förresten vi såg snyggingen Kenza som hade event inne på Åhléns! Som tur var det inte så lång kön och vi väntade en stund för att få säga att hon är bäst och ta några bilder tillsammans! Kenza är så snäll och fin! Men det vet ju alla! Så vi tog bilder alla 3 tillsammans men det konstigaste var att fotografen frågade om han kan få fota mig & Kenza och tog kenzas autograf som jag höll i handen och bad mig att vrida mig fram och göra mer intensiv blick mot kameran! Jag fattade inte vad han ville igentligen och inte Kenza heller! haha! Det var lite pinsamt inför folket som stog och stirrade på oss medan jag och Kenza höll på att posera framför kameran!


..............................................Med fina Kenza<3.....................................................

Sedan kom min kompis Therese hem till mig och vi har gjort oss i ordning för fridays party!
...................................Några bilder på oss innan vi gick ut!......................................

Först gick vi till ett mysigt ställe i odenplan för att ladda upp inför att dansa loss på Magnesia! Så kul vi hade igår! Dessutom fick vi grattis entré och taxin! :P
Idag tog jag det lugnt bara! Sov nästan hela dagen:SSSS