STOCKHOLMSANGEL

Fashion Beauty Inspiration Lifestyle

Grekisk Taverna

Kategori: Kikki´s Life

Idag på Grekist Taverna:))) Det var kan man säga som en fortsättning på min 20 års födelsedags firande! Eftersom min bästa vän kunde inte komma då när jag hade min födelsedagsfest men eftersom hon är min bästa vän vilje jag såklart fira min födelsedag med henne! Då bestämmde jag att vi ska ut och äta tillsammans nån dag när vi båda kan! Maten var såå god! Och det var väldigt mysigt där! Så kul vi hade idag!
Och här kommer en gäng bilder på mig och bästisen!
Öppnar presenten! xo xo

Glitter

Kategori: Kikki´s Life

Målade mina naglar först med en blått pluss glitter på! Det blev ganska snyggt!

Dagens Fynd

Kategori: Kikki´s Life

Hej bloggen! En kul dag har det varit idag! Först var det så skönt att sova till kl 2 på dagen:)) sen fixade jag mig och gick runt litegrann och kollade i fall jag hittar nånting kul:P Sen åkte jag och min pojkvän för att träffas med vänner för att äta tillsammans i en Grekisk restaurang där vi beställde bord! Vi hade so mysigt och kul idag!
De här snygga örhängar köppte jag från Indjska och de kostar bara 49 kr ;)) Visst är de snygg! Älskar svarorna..

My New Nails

Kategori: Kikki´s Life

Jag älskar att använda lösnaglar! Det är både snabbt och lätt sätt att få perfekta naglar när man ska på en event eller fest osv! Jag fixade de för min födelsedagsfest men de håller sig fortfarande!

Home SPA

Kategori: Kikki´s Life

Godkväll mina bloggläsare! Sorry för en dålig uppdatering, var upptagen med skolan.. Iaf idag är det fredag! Dags för party och min pojkvän gick ut med sina polare men jag ville helst stanna hemma idag och ångna en kväll för mig själv! Dags för home spa! Jag tog en bad med lungt musik, massa med ljus, badskum och mina favorita produkter från body shop av jurdgubb smak! Idag är jag en liten jurdgubbe! ;)
Här får ni se vilka produkter jag brukar använda! Min favorit är så klart body butter med jurdgubb! ❤ Fast jag gillar jättemycket vanilj dofter också!❤

En Vardagscool Look

Kategori: Kikki´s Life

Så här brukar jag se ut på vardagar, en vanligt höstlig outfit.
Jag har på mig:
Jacka- från only
Jeans- från cubus
Halsduk- från veramoda
Hårsmycke fjädrar- från glitter.

My 20th Birthday Party

Kategori: Kikki´s Life

Jag hade den bästa födelsedags party ever!  Jag och mina tjejer hade middag hemma hos mig först och sen drog vi till entourage och dansade hela natten! Så kul vi hade! Kom hem vid 5 tiden, men efter när vi kom hem satt vi i köket ett tag och åt resten av tårta! Men då hände en rolig grej! Medan vi åt och snackade hörde vi ett konstigt ljud från vardagsrummet. Ett ljud som liknade 4-5 steg.. Då blev vi så rädda och tänkte på vem kan det nu vara där eftersom vi var ju ensamma i lägenheten! Vi tog gafflarna som försvar! Hahahahah! Och gick för att öppna dörren till vardagsrum och kolla på vem är det som trampade där! När vi öppnade dörren då såg vi att ljus var inte på eftersom när vi gick från vardagsrumet till köket för att äta så lämnade vi ljus på där! Iaf när vi såg att det var helt mörkt i vardagsummet då skrek vi och sprang tillbacka till köket! Våra ben skakade för att det känndes att det var säkert en spöke som gick där och släckte ljus och väntar på oss i mörkret för att skrämma oss! hahahah! Men som tack var det ingen spöke! Det var min älskling som kom hem så tust att vi inte ens märkt det och redan sömnade! Vi hörde bara konstiga steg i vardagsrumet och trodde att det var ett spöke! haha! Så kan det också vara! Vilka fegisar vi är!! Vet ni villken lättnad vi kände när vi såg att det var Tao som kom och att det var ingen spöke! ;) 

22e November

Kategori: Kikki´s Life

Jul började aldeles för tidigt för oss! Idag köpte vi en stor platt TV! Nu blir det ännu mysigare med filmkvällar tillsammans med min älskling! :D Nu vill jag ha massor med spel och karaoke till den! Tidigare jag alldrig tyckte om att spela men nu är jag sugen!

Fjädrar i håret

Kategori: Kikki´s Life

Idag hade jag på mig min nya hårsmycke som jag verkligen älskar! Den passar så fint med mitt ljusa håret! Man hittar den i gliter om jag minns rätt;)))
De här bilderna gjorde jag i intagram! Jag heter stockholmsangel där!

17e November 2011

Kategori: Kikki´s Life

Hej allihopa! Förlåt för en så sent uppdatering:S Jag är ganska stressad nu inför english A provet som jag ska ta imorgon, men hoppas att det kommer gå bra eftersom man vill inte vara deprimerad presis innan jag ska fira mitt födelsedagen! Imorgån blir det middag med familjen och min närmaste vän och sen på lördag kör vi night out med vänner! Imårgon ska jag förberedda saker inför mitt firande! Typ tårta osv! ;)))
Förresten idag hade jag min bildredovisning i min foto kursen! Min lärare tyckte att jag är en duktig fotograf! ;))
Check out de bilderna som jag redovisade idag! Temat var: 1) Kraftbild 2) Höstbild 3) Komposition
Här är de:

Staying at home today

Kategori: Kikki´s Life

Godmorgon! Gick ut nyss och tog en morgonpromenad! Så skönt ute idag, soligt med det känns redan att vintern närmar sig..
Idag är jag hemma och gör mina läxor haha! kommer ha massa prov snart... Måste plugga! Ses sen:)))

Peach vs Jeans

Kategori: Kikki´s Life

Har handlat världens snyggaste tröjan i persika färg och ett par snygga jeans till! Tröjans färgen är verkligen så fin och den passar mig visst!?  ;)

Plans for my B-day

Kategori: Kikki´s Life

Min sötnos har ju varit i Frankrike hos hennes pojkvän och vi sågs inte ganska lång tid. Men vad bra att nu är hon tillbacka presis när jag fyller år! Vi träffades häromdagen och planerat lite saker inför min Birthday fest! Vi ska inte vara så många personer! Jag vill ha en middag först och sen ska vi ut och dansa loss;) Det ska bli kul! ;))

Nytt Iphone skal

Kategori: Kikki´s Life

Har beställt den fina leopard print skal för min Iphone baby! haha! Där i bakgrunden på bilden ser ni också min bok på kinesiska.. Ni visste inte kanske att jag pluggar kinesiska men nu vet ni det! Visst tänker ni hur svårt det kan nu vara att kunna alla de här kronliga tecken, men det är inte så svårt igentligen! Iaf jag tycker att det är inte svårt! Men kanske är det för att jag har så bra privat läraren! (min pojkvän! ) ;)

11/11/11

Kategori: Kikki´s Life

Idag var det lite speciell dag! Det är ju 11/11/11 Jag var på väg hem från skolan då tiden slog 11:11 Medan den korta stunden hann jag tänka på mina nära och kära och önskade.
Den här bilden som ni ser tog jag med min iphone presis när det blev kl.11:11 och 11 sekunder in real time. Den bilden är lite speciel för mig eftersom jag tog den in real time och önskade under denna stunden. 
Click! Connecting the moment!

Love

Kategori: Kikki´s Life

Här kommer några pics som jag har fixat i den roliga appen! Enjoy:)
En liten collage av bilder från vår kärleks historia...

10e November 2011

Kategori: Kikki´s Life

Hej Mina söta läsare! Så som ni vet fyller jag år på måndag! Jag visste att min pojkvän kommer förberädda någonting inför mitt födelse dag men jag har avslöjat hans surprise för mig lite tidigare än vad han planerat göra det!  För två dagar sen när jag städade lite saker hemma fick jag syn på en konstig pakett som jag inte har sett tidigare under min säng haha! Jag tänkte vad det är nu kan vara? Och när min kille sprang för att hinna innan jag skulle öppna den då blev jag liksom förvånad och frågade vad är det du gömmer där?! Och han var ju tvungen att säga sanningen haha! Jag blev riktigt shockad när jag såg en Iphone! Hur kul är inte detta! Jag älskar min man sååååå mycket! Fast nu har jag två älsklingar! ;) Från början tyckte jag inte så mycket Iphone när jag tittade hans men nu när jag har min egen och börjar fatta liksom vilka möjligheter man får om man har en Iphone så känns det att det finns inte någon bättre mobil i hela världen! Jag släpper inte den ur händerna nu! Laddar olika apps och lär mig lite hur man ska använda den!
Här har ni en bild på glada mig från Instagram app som jag har fastnad i! Jag heter stockholmsangel if you want to follow me! ;)

Party tonight

Kategori: Kikki´s Life

Sista party night ikväll innan plugget börjar på alvar! Idag ska jag ut med vänner och dansa loss! ;) Ha en trevlig kväll allihopa!
Jag just nu:)

4e november 2011

Kategori: Kikki´s Life

Godkväll! Idag har jag varit i min pojkväns restaurang och hjälpte till lite grann! Min pojkvän var borta ett tag och jag var tvungen att vara chef och bestämma över anställda och ringa runt och beställa grejerna! Men det var ganska kul att känna sig chef! Sen kom min baby tillbacka och vi gick på stan och shoppade. Köpte två mysiga tröjor! Ska visa sen! På tal om någonting annat! Snart är min födelsedag och jag måste börja planera hur jag vill ha den! Men jag vet redan hur jag vill att den ska vara, måste bara ordna allting!

Vill ha en liten vovve i present haha:P Nja inte riktig! Jag älskar djur men det är ganska jobbigt med de! Så kanske senare i framtiden;)

Oj

Kategori: Kikki´s Life

Märkte att Kenzas dagens outfit är nästan likadan som jag hade för en månad sedan då jag träffade henne i Åhléns :P

Marion ́ s Gastro Diner

Kategori: Kikki´s Life

Har varit på en ganska coolt stället med min älsklingen och några vänner. Vi åt dem hemlagda amerikanska klassiska rätter och efter det har spelat bowling allisammans! Ett ställe som har blivit den absoluta favorit! Det här stället är Sveriges första Gastro Dinner som är restaurang och bowling i samma lokal. Inspirerationen kommer av USA: s främsta kvinnliga bowlare Marion Ladewig som var också proffs i köket. Man får värkligen en kännsla av 50-tals livet. Inredning av massor roliga 50-talsdetaljer dessutom finns det bowlingbanor på två våningar, samt tre barer. Så kul vi hade där!
PS. Älskar deras snyggt designade hemsidan!