STOCKHOLMSANGEL

Fashion Beauty Inspiration Lifestyle

NYA BIKINIS

Kategori: Kikki´s Life

Fann de båda snygga och billiga bikinin i cubus idag. Det var inte exat vad jag letar efter men iaf blir det nånting att välja när man har flera stycken i garderoben.  Gillar dess färg:)
59SEK/del
 

Jennifer Lopez - I'm Into You ft. Lil Wayne

Kategori: Kikki´s Life

Tycker mkt om hennes nya låt och videon. Väldigt inspirerande också det här med sminket och turbanen. Men det där med afrikansk dansen påminrer mig om Shakiras video "Waka Waka".
PS. Jag vet inte om det är bara jag som märkte men hennes klänning gick sönder på 3:48 sekunden och hon håller den med handen:S

SNYGGA TOPPAR FRÅN GINA

Kategori: Kikki´s Life

De här snygga toppar finns i ginatricot bara för 59kr. De finns i massa olika färger! Passa på!
Köpte också en bikini bh för mina svarta bikini trosor.

MIN DANS

Kategori: Kikki´s Life

Hej bloggen! Gud vad stressig jag är! Idag har tränat non stop från kl 15 till hitills min koreografi för min dans eftersom imorgon ska jag redovisa. . Nu är det 23. Känner mig förskyld också:(
Det blir solo cha cha cha.
PS. Tänk bara på tränningsverk imon. Oh noo..

SUMMER OF DREAMS By ANN KYKYRI

Kategori: Kikki´s Life

Här kommer de första snabba bilderna som togs under sista plåtning innan vi gick till ängen där vi egentligen skulle plåta.
Fotografen: fantastiska Ann Kykyri. MUA: väldigt duktig Funny Axelsson. Modell: Kristina M. 
 

PIRATES OF THE CARIBBEAN 4

Kategori: Kikki´s Life

Vilken skön dag det var idag) Först shopade och promenerade lite i stan med min älskling och sedan kollade vi på pirates of the caribbean 4 på bio. Filmen var jättebra! Gillade mest scenen med sjöjungfruar. De var så coola:P En av sjöjungfrur spelade fantastika Gemma Ward. Och så klart kapten Jack Sparrow med hans förmåga att slingra sig ur de knepigaste situationer lämnade positivaste humör på hela resten av dagen! Rekomenderas kolla på 3D.

SPRING DREAMS

Kategori: Kikki´s Life

Har fått nyss bilderna från sessionen vid Skeppsholmen som jag har pratat om tidigare. Andreas Kettunenär väldigt duktigt fotograf. Det var lätt och skönt att sammarbeta! Jag är nöjd med resultatet!
April 2011 Plats: Skeppsholmen Fotograf: Andreas Kettunen.

 

DAGENS GRÅA OUTFIT

Kategori: Kikki´s Life

Idag hade jag matte prov - sorgedagen... Det är därför allting är grått! Men iaf det gick ganska bra för mig ändå:) Och faktisk grått är min favoritfärg;) Så allting är inte så dåligt!
Hade mina gråa linser på mig idag + grått t-shirt och svart/gråa leggings!
 

MY NEW HAT

Kategori: Kikki´s Life

Vilken snygg hatt har jag hittat idag! Nu är det bara vänta och vänta OCH VÄNTA på solen!Hatten finns på H&M:)

BACKSTAGE

Kategori: Kikki´s Life

♥L♥O♥V♥E♥B♥O♥H♥E♥M♥I♥A♥N♥

Kategori: Kikki´s Life

Trots att det är söndag idag, vaknade jag vid 06 tiden pga min väckarklocka ringde. Jag hade fotosession tidigt på morgonen. Det känndes att man värkligen årkade inte gå så tidigt på en söndag morgon, ville bara sova... Men jag har inte ångrat mig! Hade riktig kul idag, träffat coola folk och vi fixade super bra session tillsammans! Bra gjort säger jag även till mig själv! Jag märker att jag blir bara bättre och bättre inom min område! (Modelling alltså) Det känns bra!Idén var att plåta utomhus, somriga gröna bilder med bohemisk chic inlag. Men tyvär så regnade det och vi har plåtat i studion från början men sen hade vi tur med vädret och vi gick på en fin äng. Det blev riktiga bra bilder med som sagt bohemisk kännsla! Jag älskar bohemisk stilen!
Jag har inspirerat mig av ViVi magazine may 2011 (Japanese fashion magazine)

FREDAG DEN TRETTONDE!

Kategori: Kikki´s Life

Fredag den 13 funkar aldrig på mig! Jag hade jättebra dag! Fast den började med inte så kul händelse! Vi hade idrott imorse och sprungit 2,5 km i skogen! Jag höll på att dö! Men jag överlevde i alla fall och resten av dagen var bra! Idag äntligen gick jag på min dans tränning! Jag har ju missat så mycket pga jag var borta i Kina så att när jag bara hörde latino rytmer började mina fötter omedveten trampa i takten till musiken för att jag årkade inte mer! Jag måste få dansa! Det var kul att dansa idag och prata med vänner som jag har inte sett ganska länge!

Här är lite bilder på mig och snygg Therese efter tränningen. Till skillnad från Therese som gick på en student skiva och ska fortsätta dansa gick jag hem istället och ska vila! 

Mina teckningar

Kategori: Kikki´s Life


Har hittat en rolig web sida på nätet och har sutit med det här kanske en timme men jag är nöjd med resultatet! Tycker elefanten blev gulligast:)

Cute polaroid photos♥♥♥

Kategori: Kikki´s Design

Jag är så nöjd med vår nya fuji polaroid kamera! Det är faktisk mycket roligare att ta bilder med en polaroid kamera än med en vanligt digital!♥

Great Wall of China

Kategori: Kikki´s Life

Idag har vi besökt kinesiska muren! Kinesiska muren är nog Kinas mest berömda sevärdhet, och det var ett måste att besöka den!