STOCKHOLMSANGEL

Fashion Beauty Inspiration Lifestyle

Natti natti

Kategori: Kikki´s Life

God natt mina läsare:)))
Den här bilden har jag gjord i instagram! Jag heter christinaminicheva där så om ni vill follow mig där! Där hittar ni mer bilder;)

Julklapp från min älskling

Kategori: Kikki´s Life

Har jag berättad vad jag fick av min älskling!? En underbar ring från swarovski! Jag älskar den här märken och har redan flera smycken från den. Men den här ring är den finaste ring som jag har sett. Den är gjord av en crystal i form av hjärta och jag är verkligen kär i den! Tack för presenten älskling! :*

Min Jul

Kategori: Kikki´s Life

Hej bloggen! Det var ett tag sedan jag bloggade! Var ganska upptagen då. Men nu tänkte jag iaf skriva lite om vad har gjord under de här dagarna:) först firade vi jul på en privat fest i Bamboo City, hela restaurangen var stängt för alla förutom de som var erbjudna! Vi var där med familjen och åt den goda maten sen hade vi underbar julafton med vännerna och pojkvän! Vi åt dock inte traditionell jul mat istället hade vi massa delikateser från det kinesiska traditionella rätter! Drack dyra champange och vinet! Och sen sjöng vi karaoke! Här kommer lite bilder från julen.

Mobilblogg

Kategori: Kikki´s Life

Så här såg jag ut igår.

Mobilblogg

Kategori: Kikki´s Life

Hallå där! Måste snart vakna och gå till skolan men kan inte sömna nu.. Så tänkte skicka lite bilder från igår! Det var helt sjukt party denna natt! Så kul vi hade det!!! Fast det sluttade med att min min bästa kompiss killkompis bröt handen :s han var tvungen att spendera hela natten på sjukhus. :/

Yes I Got It

Kategori: Kikki´s Life

Hej bloggen! Det har varit en del jakt av en klänning som jag verkligen är kär i! Jag ringde runt alla Gina Tricot butiker i Stockholm, men den tog slut överallt! Fanns bara BIG size kvar! Jag kunde inte heller beställa den från nätet eftersom den tog slut där också! Jag hade nästan ingen hopp och var ganska ledsen eftersom jag har länge sedan velat ha en sånt klänning som den är! Ja... jag gav inte upp! Jag har bestämmd att jag måste få tag i den! Som tur har jag en vän som bor i Uppsala och hon var så snäll och tittade om den klänningen finns kvar i Uppsala! Och den fanns där! Vilken tur jag har!! Hon bad att lägga den undan omedelbart och nu är hon på väg att hämta den åt mig! Så himla snäll min sötnosen är!
Här får ni en liten smyggtitt på hur min klänningen ser ut! Bilden är tagen då när jag såg den för första gången och provade oavsett att det var Medium! Det var kärlek från första ögonkastet! Hahah! Jag skoja skojar! :P Jag överdrev lite men vem vet i varje lögn finns en del sanningen! Haha! Okej nu räcker det med soj! Jag är bara så glad att jag fått tag i den! Den är nu min! Och den blir helt hundra en favoritklänning som jag kommer använda till en hel del fester och events!
Klänningen kommer säkert sitta perfekt på mig dessutom har jag nu den rätta storleken! Julen kommer snart!:))) Har ni hittat den perfekta klänningen som ni ska ha på Julafton?? ;)))

Glitter

Kategori: Kikki´s Life

Har redan bestämmd vad ska jag ha för Nyårsafton outfit! Det ska vara glittrig! Xoxo! Längtar! Har redan börjat få lite glitter på fingertopparna! Har nyss fixat mina naglar!
Den glitter nagellak är från Depend! ;))
Nyårsafton wanties!