STOCKHOLMSANGEL

Fashion Beauty Inspiration Lifestyle

SPRING PHOTOSHOOT

Kategori: Kikki´s Life

Jag har inte fått alla bilderna än från senaste fotosessionen vid Skeppsholmen med fotografen Andreas Kettunen.
Men jag har en bild från den sessionen, fast jag har skojat lite med den och redigerat den själv. Riktiga bilder får ni se lite senare när jag ska få de av Andreas.
 

Trött...

Kategori: Kikki´s Life

Jag är så trött idag.. Hade fotosession i 4 tim. Jag frös som fan också! Enligt fotografen bilderna blir krara om en vecka ungefär. men på grund av att jag ska vara i Kina två veckor då kommer jag lägga ut de bara efter när jag kommer tillbacka! Vill själv se på dem!  Fotografen blev supernöjd i alla fall!

Här är lite bilder på trötta mig i badrumet, ska  duscha nu och sova på en gång.. Hoppas att jag ska inte sömna i duschen! :P Zzzz...

Me&Kate

Kategori: Kikki´s Life

Idag har jag fixat lite påsktema hemma, och sedan träffade min gammal vän! Det gick kanske mer än 1 år sedan vi träffades sist! Vi schoppade lite och sen satt på solen och åt glass och naturligtvis snackade en hel massa tjejsnack i tre timmar! 

Happy Birthday My Dear Friend!

Kategori: Kikki´s Life

Today is a special day! Min bästa vän fyller år!

Jag önskar dig allt det bästa i livet!
Thank you for always listen to me, supporting me and encouraging. You´re a true friend and I want you to know how much I love you and appreciate you. I am so happy to have a friend like you!
You are the best!